Μπορεί το κουνουπίδι να ανήκει στα λαχανικά που αγαπάμε να μαγειρεύουμε όμως  η έντονη μυρωδιά του κατά το μαγείρεμα μπορεί να γίνει πολύ ενοχλητική. Παρακάτω θα δεις τον τρόπο για να ξεμυρίσει το σπίτι από τη μυρωδιά του κουνουπιδιού.

Κατά την διάρκεια του μαγειρέματος

Ρίξε μία φλούδα λεμόνι μέσα στην κατσαρόλα που βράζει το κουνουπίδι. Το άρωμα του λεμονιού θα κατευνάσει  την έντονη μυρωδιά αφήνοντας τον χώρο ευχάριστο.

Φρεσκάρετε τα Καλύμματα του Καναπέ σας χωρίς πλύσιμο

Μετά το μαγείρεμα

Ζέστανε για λίγα λεπτά το μικρό μάτι της κουζίνας και βάλε πάνω του λίγο ελληνικό καφέ. Μέσα σε λίγο  χρόνο, το σπίτι θα μοσχομυρίζει καβουρντισμένο καφέ.

Διαβάστε επίσης

Απαλλαγείτε από τη μυρωδιά της υγρασίας στα μαξιλάρια με τον πιο εύκολο τρόπο

Ποια σημεία του σπιτιού να ψεκάζεις για να μοσχοβολάει συνέχεια

Χαλιά : Γιατί μυρίζουν άσχημα μετά το πλύσιμο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *